ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ στους πρώτους Δασκάλους Γιόγκα του MY PATH!

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ στους πρώτους Δασκάλους Γιόγκα του MY PATH!

13 Σεπτεμβρίου 2017!
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ στους πρώτους Δασκάλους Γιόγκα του MY PATH! Μετά από επιτυχημένη παρακολούθηση και εξέταση στη θεωρία και στην πράξη τα πτυχία αυτά σας αξίζουν, πέρα από κάθε αμφιβολία!
Βαθιά συγκίνηση και πολύ αγάπη! Αγγίξατε την καρδιά και την ψυχή μου σε βάθος!
Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το υπέροχο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, για την προσπάθειά σας, για την συνέπειά σας και πάνω από όλα για την αγάπη σας! Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είστε μαθητές μου! Είναι μεγάλη τιμή για ένα δάσκαλο να έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί μέσα στον χρόνο, τις νίκες των μαθητών του και τη χαρά που γεννιέται στη ζωή τους!
Το δικό σας το ταξίδι τώρα αρχίζει!
Είθε μέσα από τη διδασκαλία σας να ανυψώσετε τους μαθητές σας και να μεταφέρετε αυτές τις πολύτιμες γνώσεις με αγάπη και φως, ώστε να αγγίξετε πολλές καρδιές!
Είθε να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα, κάνοντας πράξη τις γνώσεις σας και γεμίζοντας τη ζωή σας με Φως!
Είθε το Φως να καθοδηγεί την καρδιά και την ψυχή σας!
Είθε να έχετε υγεία, ευτυχία, χαρά, ευημερία και πνευματικότητα!
Είθε να είστε πάντα ευλογημένοι!
Namaste!!!
Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Giota Eleftheriadou για την υπέροχη δουλειά που έκανε με τα πτυχία, στον Thanos Athanassiou τον φωτογράφο μας για τη φανταστική δουλειά του και την υπομονή του και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο The Blue Elephant και τη Sofia Sapriki για την αρμονική συνεργασία που είχαμε και έχουμε!

photos by Thanos Athanassiou
Source

3 Responses

  1. Από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου, αναμφίβολα και από τις πιο λαμπερές! Γεμάτη ευγνωμοσύνη, χαρά, συγκίνηση και αγάπη για το υπέροχο ταξίδι που δεν σταματά, συνεχίζεται και εμείς προχωράμε μέσα από όλα αυτά τα υπέροχα και βρίσκουμε όλο και περισσότερο τον εαυτό μας.
    Σ΄ευχαριστώ, αδελφή και δασκάλα μου, για όλα όσα μάς προσέφερες απλόχερα, για την γνώση, για τη αγάπη, για την ψυχική ανάταση, για την προστασία σου σε κάθε μας βήμα.❤️
    Ευχαριστώ τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές που είναι μία ακόμη ζεστή και υπέροχη οικογένεια, που στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και αγάπη. Νιώθω τυχερή που σάς συνάντησα.💕
    Το ταξίδι συνεχίζεται, με αγάπη! Namaste🙏
    Vinita

  2. Είθε να είναι η αρχή για τη προσωπική σου αυτοπραγμάτωση και ο δρόμος σου να λούζεται από το φως, την αγάπη και τη σοφία του θεού. Την αγάπη μου 💗🙏

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *